Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 778 Oluşturuldu: 8 Şubat Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 8 Şubat Milli Eğitim Bakanlığı, ilk ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için başvurular alınmaya başlandı. Başvurular 26 Şubat'a kadar sürecek. "İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2021"i internet sitesinden yayımladı. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İOKBS, 25 Nisan saat 10.00'da yapılacak. Başvurular, 26 Şubat'a kadar alınacak. Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin müracaatı, okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacak. Sınav giriş yeri ilanı, sınav tarihinden en az 7 gün önce, sonuçlar ise 18 Haziran'da "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Öğrenciler, kılavuz ve ilgili mevzuata "www.meb.gov.tr" ve "odsgm.meb.gov.tr" adreslerinden ulaşabilecek. 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. Beyefendi 112 14 Şubat gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 14 Şubat gönderildi Başvuranlara Allah zihin açıklığı versin.Umarım ihtiyacı olanlar bursu kazanır. 1 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.