Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 815 Oluşturuldu: 4 Şubat Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 4 Şubat @xKemalC liderliğinde discord sunucumuz açıldı, ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler... https://discord.gg/b9trvV6ekf 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. Beyefendi 112 4 Şubat gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 4 Şubat gönderildi (düzenlendi) Sunucya geldim.Hayırlı olsun. Doğum tarihi yazma ekranında kaldım.Seçiyorum fakat birşey olmuyor. 4 Şubat tarihinde Beyefendi tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiye bağlantı
Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 815 4 Şubat gönderildi Yazar Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share 4 Şubat gönderildi Ben de pek anlamıyorum @xKemalC ye bir sorayım 1 Alıntı İletiye bağlantı
Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 815 4 Şubat gönderildi Yazar Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share 4 Şubat gönderildi @Beyefendi çerezleri filan temizlesen belki işe yarar Sorun yok diyor xKemalC ... Bir de ban yedin mi daha önce discorda da ? 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. Beyefendi 112 4 Şubat gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 4 Şubat gönderildi (düzenlendi) PARAzitCELL, 2 dakika önce yazdı: @Beyefendi çerezleri filan temizlesen belki işe yarar Sorun yok diyor xKemalC ... Bir de ban yedin mi daha önce discorda da ? Hayır yemedim.Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. 4 Şubat tarihinde Beyefendi tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 137 4 Şubat gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 4 Şubat gönderildi Beyefendi, 20 dakika önce yazdı: Hayır yemedim.Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Girdiniz mi doğum tarih yazma ekranına. Oradaki bilgileri doldurup girebilirsiniz diye düşünüyorum. 2 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.