Bu beğenilen bir iletidir. Beyefendi 112 Oluşturuldu: 27 Ocak Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 27 Ocak (düzenlendi) EKRAN EkranVar Ekran Boyutu1.1 inç Ekran Çözünürlüğü126 x 294 piksel Ekran Renk Sayısı16M Ekran TeknolojisiAMOLED Ekran ÖzellikleriÇoklu Dokunmatik (Multi Touch)Kavisli Ekran (2.5D) GENEL ÖZELLİKLER TitreşimVar Suya DayanıklılıkVar Suya Dayanıklılık Özellikleri5 ATM50 mt'ye Kadar Su Geçirmezlik Dil DesteğiTürkçe Adımsayar DONANIM Bellek (RAM)512 KB Dahili Depolama16 MB BAĞLANTILAR BluetoothVar Bluetooth Versiyonu5.0 BATARYA Batarya Kapasitesi125 mAh Az Kullanımda Batarya Ömrü20 gün Batarya Dolum Süresi120 dk SENSÖRLER İvmeölçerVar JiroskopVar Kalp Atış Hızı SensörüVar UYUMLULUK Uyumlu İşletim SistemiAndroidiOS Uyumlu İşl. Sis. VersiyonuAndroid 5.0, +iOS 10+ TEMEL BİLGİLER TürüAkıllı Bileklik Çıkış Yılı2020 Ürün AilesiXiaomi Mi Band SeriMi Band 5 Kutu İçeriğiBelgeler, manyetik şarj kablosu, silikon kordon Kaynak: https://www.epey.com/akilli-saat/xiaomi-mi-band-5.html Daha fazla bilgi için kaynaktaki linke gidip bakabilirsiniz. 27 Ocak tarihinde Bir Beyefendi tarafından düzenlendi 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 125 28 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 28 Ocak gönderildi Kendim Mi band 4 kullanıyorum. Nedense şimdi Mi band 5 ile aynı fiyata gelmiş durumda. Mi band 4'ten çok memnunum kesinlikle 4 yerine 5. sürümünü almanızı öneriririm. Keşke biraz daha ucuz olsaydı diyorum. 1 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.