Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 778 Oluşturuldu: 4 Ocak Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 4 Ocak Benim şuan için bir bisikletim yok ama eskiden vardı ve çok keyif alarak sürerdim Şöle bi şey almayı düşünürüm ama çevre müsait değil... Yoksa bisiklet ya da motosiklet sürmeye bayılırım... 4 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. omerfarukbngl2121 37 7 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 7 Ocak gönderildi Var https://images.app.goo.gl/NrcgvnCHa4uEEJVc8 Kron XC 150 29 jant 24 vites Hidrolik frenli açıkçası 2 yıldır kullanıyorum çok iyi bir bisiklet 2 yıldır bisikletçiye tamir için gitmedi ama şehirler arası kullanacaksanız bu bisiklet yüksek hızlar için pek iyi değil çünkü lastik kalın olduğundan sürtünme kuvveti çok oluyor haliyle. Bu da sizi biraz daha yorar. Ama hava basıncını biraz fazla basarsanızda daha rahat gidersiniz ancak lastikte dengesiz aşınma olur. Bir de konfor azalır biraz. 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. insanimsi 7 8 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 8 Ocak gönderildi Baba yadigarı Trek 4300(aslında en fazla 10 yıllık) Eski bisiklet ama bir çok bisiklete hala yargı dağıtıyor :D. 3 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 125 8 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 8 Ocak gönderildi Maalesef bisikletim yok. Olsa da sürmeyi bilmiyorum ama sürmeyi denemek çok isterim. 3 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.