Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 125 Oluşturuldu: 3 Ocak Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 3 Ocak Eğer kontörlü bir hatta geçmek istiyorsanız Gani tarifeler tam size göre. Eski ve Yeni Vodafonelulara ve Vodefoneluyum diye iki kategorimiz var hepsinde farklı tarife var. Eski ve Yeni Vodefonlulara bu tarife verilebiliyor. Eğer Vodefonlu iseniz bu tarifeleri alabilirsiniz. İsterseniz biraz da bu tarifelerin mantığını size anlatayım. Ben şuan 1500 Gani dakikalık tarife üzere konuşacağım ama diğer tarifeler için de geçerlidir. 1 Dakika içerisinde istediğiniz kadar internet harcaması yapabiliyorsunuz bu konuda bir sorun yok. 10 dakika interneti kullandınız diyelim size 1490 Gani dakika kalmış oluyor. İnternet kullanımında 30GB'yi geçtiğiniz an ne kadar Gani dakikanız varsa bütün hepsi siliniyor. Yani ne konuşma yapabiliyorsunuz ne de internet kullanımı. Umarım bu küçük rehberi beğenmişsinizdir. Sağlıcakla kalın görüşmek üzere... 1 Alıntı İletiye bağlantı
Administrators RUH 778 3 Ocak gönderildi Administrators Share 3 Ocak gönderildi Yani 1000 dakika = 16,7 saat 3000 dk = 50 saat Mobil için bilemedim şimdi... Turkcell daha mı iyi acaba Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 125 3 Ocak gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. Share 3 Ocak gönderildi Şahsen ben 16.5 saatte bitiriyorum interneti. Genelde çok video izlediğimden dayanmıyor bana. 1 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.