Bu beğenilen bir iletidir. fatihege 151 Oluşturuldu: 26 Aralık, 2020 Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 26 Aralık, 2020 Programlama öğrenmek isteyenler veya bilmediği bir şey hakkında bilgi edinmek isteyenler için YouTube kanalı önerileri veriyorum. Liste zamanla güncellenebilir. 1. Yakın Kampüs 2. Selman Kahya 3. Ali Onur Geven 4. Engin Demiroğ 5. Brackeys 6. Dani 7. Dani2 8. Sam Hogan 9. BlackThornProd 10. ShiftDelete.Net (Her Pazar günü programlama hakkında video atıyorlardı galiba. Uzun zamandır takibi bıraktım) 11. Yazılım Bilimi 12. Bilgisayar Kavramları 13. Mert Mekatronik 14. Mr. TA Dediğim gibi liste zamanla güncellenebilir. Sizde programlama için kanal önerilerinizi bu konunun altına yazabilirsiniz. 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. Mehmet Emir 23 26 Aralık, 2020 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 26 Aralık, 2020 gönderildi (düzenlendi) 15-)Kablosuz Kedi 26 Aralık, 2020 tarihinde Mehmet Emir tarafından düzenlendi 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. fatihege 151 26 Aralık, 2020 gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. Share 26 Aralık, 2020 gönderildi Onu eklemeyi unutmuşum. Evet o da iyi bir kanal. Bana çok faydası oldu. Ben nasıl unutmuşum. Sen Vue.JS biliyorum demiştin. Galiba o kanaldan öğrendin 1 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.