Bu beğenilen bir iletidir. AliBaki 155 Oluşturuldu: 13 Aralık, 2020 Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 13 Aralık, 2020 Selamün aleyküm. Çin yapımı olmayan online oyun önerir misiniz? Riot ve supercell i tencent denilen *t şirket almışta. Çin yapımı olmayan mobil oyun tavsiyeniz var mı? Moba olursa sevinirim ama şart değil teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. AliBaki 155 13 Aralık, 2020 gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. Share 13 Aralık, 2020 gönderildi Yazmayı unutmuşum online lazım arkadaşlar 1 Alıntı İletiye bağlantı
Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 778 13 Aralık, 2020 gönderildi Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share 13 Aralık, 2020 gönderildi AliBaki, 9 dakika önce yazdı: Yazmayı unutmuşum online lazım arkadaşlar Yazmışsın, "online" olsun demişsin Ben cep telefonundan oyun oynayamıyorum, o yüzden hiç bilmiyorum ama balık tutma veya satranç oynamıştım 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. AliBaki 155 13 Aralık, 2020 gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. Share 13 Aralık, 2020 gönderildi PARAzitCELL, 2 dakika önce yazdı: Yazmışsın, "online" olsun demişsin Ben cep telefonundan oyun oynayamıyorum, o yüzden hiç bilmiyorum ama balık tutma veya satranç oynamıştım Karantina günleri sıkıldık oyunda yok *t cinliler her yeri işgal etmiş. 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. Beyefendi 112 26 Aralık, 2020 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 26 Aralık, 2020 gönderildi Kafa Topu 2 yada Basketbol Arena olabilir. Veya Among Us 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. AliBaki 155 27 Aralık, 2020 gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. Share 27 Aralık, 2020 gönderildi Bir Beyefendi, 26.12.2020 - 10:19 yazdı: Kafa Topu 2 yada Basketbol Arena olabilir. Veya Among Us Bizim masomoyu da tencent denilen Çinli şirket almış 1 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. AliBaki 155 27 Aralık, 2020 gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. Share 27 Aralık, 2020 gönderildi AliBaki, 27 dakika önce yazdı: Bizim masomoyu da tencent denilen Çinli şirket almış Pardon Miniclip almış. Miniclip in sahibi de tencent işte 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 125 4 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 4 Ocak gönderildi Call Of Duty önerimdir. Mutlaka deneyin. 1 Alıntı İletiye bağlantı
AliBaki 155 18 Ocak gönderildi Yazar Share 18 Ocak gönderildi xKemalC, 04.01.2021 - 08:40 yazdı: Call Of Duty önerimdir. Mutlaka deneyin. Call Of Duty nin yapımcıları tencent ile yapmış. Bir nevi tencentte kazanıyordur o oyundan Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 125 18 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 18 Ocak gönderildi Her şeyi de Tencent almış ya. Gerçekten iyi kazanıyorlar. 1 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.