Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 778 Oluşturuldu: 11 Aralık, 2020 Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 11 Aralık, 2020 İnternet altyapısı rezillik, hızları ise ayrı bir vaka, resmen yerlerde sürünüyor... Devletin bu ihya olmaz şirkete karşı bir şeyler yapması gerekiyor. Bu şirket günahını bile para için satacak milletin iliğini dahi sömürecek bir halde... :( Millet şikayet etmekten bıktı ama şirket aynı tas aynı hamam. Altyapı tekeli yüzünden diğer servis sağlayıcılarında dahi sorun oluyor. Bir an önce bu şirket fesh edilmeli, bir daha da böyle bir şirket asla kurulmamalı! 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. xKemalC 125 3 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 3 Ocak gönderildi Yaklaşık 1 Yıl önce bu berbat firmayı deneyimledim keşke deneyimlemeseymişim. 24 Dowland 5 Upload olarak anlaşmamız varken gelen internet 3 Dowland 0,60 Upload idi. Zaten kurulum aşamasını hiç anlatmıyorum çok sıkıntılıydı. Kimseye önermiyorum. 1 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. NuriDemdem 10 17 Ocak gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 17 Ocak gönderildi türk telekom gerçekten de çok kötü bir şirket, internet hızları berbat. 1 Alıntı İletiye bağlantı
Murat712 3 19 Ocak gönderildi Share 19 Ocak gönderildi her hafta en az 2 gün uzun kesintiler oluyor dün bütün gün kesikti ayrıca çok pahalı ve haksızlık var 2 yıl önce 3 aylık tatile gitmiştik interneti kullanan kimse yoktu modem kapalıydı ama buna rağmen 90-100 TL ödedik Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.