Bu beğenilen bir iletidir. İsimyok08 54 Oluşturuldu: 31 Ekim, 2020 Bu beğenilen bir iletidir. Share Oluşturuldu: 31 Ekim, 2020 Evet. Bu forum daha yeni . Bu konuyu forumun daha da büyüyeceğini ve gelişeceğini düşünerek yazıyorum Bi nevi hani eskiden yapıyorlardı . Mektup yazıyorlardı. Postaneye bunu 20 sene sonra Vb. gönderiyorlardı buda onlara benzer birşey . Bugün günlerden 31 Ekim 2020 Cumartesi. Toplam 21 üye var. Ve çevrimiçi rekoru 13. Forumun arayüzünü attım Bu yazıyı Zoom'da ders varken yazıyorum . Şuan forum fazla aktif değil. Arayüzüne alıştım . Forumda ciddi değişiklikler olursa Vb. Buraya atsanız güzel olur . Forumun ne kadar geliştiğini unutmayız. Saygılarımla İsimyok08 1 1 1 Alıntı İletiye bağlantı
Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 785 31 Ekim, 2020 gönderildi Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share 31 Ekim, 2020 gönderildi Çok güzel düşünülmüş bir konu Teşekkürler @İsimyok08 katkılarından dolayı... 3 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. Mikail Ebrinç 8 1 Aralık, 2020 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 1 Aralık, 2020 gönderildi Kanki senin ismin neden 0808 ile bitmiyor 08 ile bitiyor? 1 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. LX_ 1 17 Aralık, 2020 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 17 Aralık, 2020 gönderildi Gelecekten ss: Karanlık tema geldi ama betada hala 1 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. İsimyok08 54 18 Aralık, 2020 gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. Share 18 Aralık, 2020 gönderildi Mikail Ebrinç, 01.12.2020 - 19:45 yazdı: Kanki senin ismin neden 0808 ile bitmiyor 08 ile bitiyor? Önceden bir hesap kurmuştum "İsimyok08" adında. O hesabı unuttum. Sonradan farklı hesap kurdum. Bir gün İsimyok0808 yerine 08 girmişim. Baktım eski hesaba girdi. Direk moderatörlere durumu anlattım. Hesabı banlattırdım. İsmim öyle kaldı 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. omerfarukbngl2121 37 20 Aralık, 2020 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share 20 Aralık, 2020 gönderildi Ben foruma çok fazla içerik eklemek isterdim ama sınavlarım yaklaştığı için pek ilgilenemiyorum maalesef ama 3-4 hafta sonra aktifleşirim. 1 1 Alıntı İletiye bağlantı
Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 785 20 Aralık, 2020 gönderildi Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share 20 Aralık, 2020 gönderildi omerfarukbngl2121, 2 dakika önce yazdı: Ben foruma çok fazla içerik eklemek isterdim ama sınavlarım yaklaştığı için pek ilgilenemiyorum maalesef ama 3-4 hafta sonra aktifleşirim. Sınavlar çok daha önemli :) Başarılar dilerim... Forum gelişecektir inşaAllah, zamanla daha iyi çalışmalarımız olacak. Teşekkürler güzel düşüncelerin için. 2 Alıntı İletiye bağlantı
Administrators Bu beğenilen bir iletidir. RUH 785 22 Şubat gönderildi Administrators Bu beğenilen bir iletidir. Share 22 Şubat gönderildi Okumak bir amel, ilim ise gayedir... Bu ikisini dengeli gözeten er kişi HAKÎKAT'i bulur “İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır.” Yunus Emre 2 Alıntı İletiye bağlantı
Bu beğenilen bir iletidir. Beyefendi 112 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. Share gönderildi (düzenlendi) Toplam üye 70 Çevrimiçi Rekoru 37 oldu. Forum eskisinden biraz daha canlı. Toplam Konu: 340 Toplam İleti: 1.759 Tarih: 23.02.2021 tarihinde Beyefendi tarafından düzenlendi 2 Alıntı İletiye bağlantı
Önerilen İletiler
Konuya "Giriş" yap veya görüşmeye katıl...
Mesajınızı şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir Hesabınız var ise, lütfen giriş yapınız mesajınızı hesabınız adına gönderebilmek için...
Dikkat: Gönderinizin görünür olması için moderatör onayı gerekecektir.